Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te maddi hasarlı kaza

        (Fotoğraflı)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hayvan yüklü kamyon ile pikap çarpıştı, çarpışmada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

        Kaza sabah saatlerinde Fırat Mahallesi'nde meydana geldi. Remzi Özbakan yönetimindeki 33 NNZ 21 plakalı araç karşı şeride geçmeye çalışırken, Çermik istikametine doğru ilerleyen Mehmet Doğan yönetiminde ki 12 P 109 plakalı hayvan yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonun ön korsesi hasar görürken, pikap karşı şeride savrularak durabildi. Kazada şans eseri herhangi bir yaralanma olmazken, kaza sonucu Siverek-Çermik karayolu bir müddet trafiğe kapandı. Olay yerine gelen trafik polisleri, olay yerinden araçları çekerek, kontrollü şekilde yolu trafiğe açtı

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

        (CS-SD-Y)

        21.07.2017 11:29:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa