Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler için Deniz ve Orman Kampı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) ortaklaşa düzenlediği gençlik kampının ilk bölümü Keşan'da yer alan Saros Körfezi koylarından Gökçetepe Tabiat Parkı'nda gerçekleştirildi. 17 farklı sportif faaliyetin yer aldığı kampa 450'si Bağcılar Belediyesi Gençlik Meclisi'nden olmak üzere toplam 1000 öğrenci katıldı. Kampı ziyaret eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da gençlerle birlikte sportif etkinliklere katıldı.

        Okulların tatile girmesiyle beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Keşan'da yer alan Saros Körfezi'nin koylarından Gökçetepe Tabiat Parkı'nda kamp düzenledi.

        "17 farklı spor faaliyeti"

        Lise öğrencilerine yönelik tümüyle ücretsiz olan gençlik kampı 3 Temmuz- 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Gençlik Kampı'na her hafta yaklaşık 1000 öğrenciyi ağırlayarak sekiz haftanın sonunda yaklaşık 8000 öğrenciyi Edirne Keşan'da misafir edilecek. Kamp boyunca gençler 17 farklı spor faaliyetinden yararlanacak.

        "Lokman Çağırıcı gençlere eşlik etti"

        İlk haftasında gençlik kampına 15 - 18 yaşları arasında 450'si Bağcılar Belediyesi Gençlik Meclisi öğrencileri olmak üzere toplam bin öğrenci katıldı. Gökçetepe Tabiat Parkı'nda kamp kuran gençleri ziyaret eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Yaptığımız çalışmalarla çocuklarımızı emin adımlarla geleceğe hazırlıyoruz. Gençler burada hem aktivitelere katılarak hem de birbirleriyle kaynaşarak dolu dolu zaman geçirecekler. Programlarda öğrenmenin yanında kardeşlik ve muhabbet bir arada olacak" dedi. Çağırıcı, ok atarak ve halat parkuruna katılarak sportif etkinliklerde gençlere eşlik etti.

        "Karaoke de var çuval yarışı da"

        Araştırmanın, öğrenmenin, kardeşliğin, muhabbetin, spor ve eğlencenin bir arada olduğu programlar; ok atma, yapay duvara tırmanma, futbol, karaoke, el sanatları, edep-adap sohbetleri, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini golf, masa tenisi, tırmanış, doğa ve kültürel geziler, satranç, mangala, paintball, halat çekme ve çuval yarışı gibi etkinlikleri içerisinde barındırarak gençler için unutulmaz bir yaz kampı vaad ediliyor. Ayrıca kampta her akşam bir konuk öğrencilere konferans veriyor.

        (HB-BA-Y)

        21.07.2017 11:13:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa