Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Epcim, yol çalışmalarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kentin değişik noktalarında yapılan altyapı ve yol çalışmalarını denetledi.

        Adeta bir şantiye görünümünde olan Hakkari'de içme suyu, kanalizasyon ve yol yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Biçer Mahallesi Gülüreş Baba Türbesi ve Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Tekser'deki yol yapım çalışmalarını denetleyerek ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

        Bir süreden beridir yapılan çalışmaları dikkatle izleyen vatandaşlar ise, ilk defa kentin tamamında bir çalışmaya şahit olduklarını söylediler. Vatandaşlar, "Hakkari adeta bir şantiye görünümünde, her tarafta hummalı çalışmalar var. Başkan Epcim de bu şantiyenin başında bir şef edasıyla zamanla yarışıyor. Bir ayağı 3500 rakımdaki Golan ve Berçelan yaylalarında, diğer ayağı ise merkezde çalışmaların başında. Ayakkabıları tozdan kaybolmuş, pantolonu çamurlu, kirpikleri ve saçları bile tozdan nasibini almış, dağılmış durumdaydı. Kolay değil, imarı olmayan bir şehri yeniden inşa etmek. Kolay değil 100 yıldır devam eden su çilesine çare aramak. Kolay değil zift görmemiş yolları asfalta hazırlamak. Kolay değil hiçbir yerel yönetimin yapmadığını yapmak, Kolay değil bir kenti resetlemek ve yaşanılır hale sokmak. Allah başkanımızın yardımcısı olsun" şeklinde konuştular.

        Ticari taksi sürücüleri ve toplu taşıma yapan araç sürücüleri ise, yapılan çalışmalar nedeniyle en çok kendilerinin zorluk çektiğini belirttiler. Çalışmalar nedeniyle yolların tek şeritli ve delik deşik olduğunu belirten sürücüler, yolların bir an önce bitirilmesi gerektiğini söylediler,

        (FT-MSA-Y)

        21.07.2017 10:40:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa