Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 saatlik inat

        - İntihara kalkışan şahıs 3 saat sonra ikna oldu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ali Göç

        KAYSERİ (İHA) - Talas ilçesinde eşinin kendisini terk ettiğini söyleyen şahıs, yapımı devam eden inşaata çıkarak intihara kalkıştı. Ekipler, 3 saatlik çalışmanın ardından şahsı ikna ederek indirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesinde bulunan Mehmet Timuçin Caddesi üzerindeki bir inşaatın balkonunda birini gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaatın altına branda açtı. Polis ekipleri, eşinin kendisini terk ettiğini ve kendisi ile görüşmek istediğini söyleyen İsmail Hakkı A.'yı (30) ikna etmek için çaba harcadı. Uzun süre ikna olmayan İsmail Hakkı A., yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından ikna olarak balkondan indi. İsmail Hakkı A., ambulans ile hastaneye götürüldü.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        (AG-AÖ-Y)

        21.07.2017 10:37:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa