Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çeber'den KBÜ'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük Valisi Kemal Çeber, KBÜ RektörüProf. Dr. Refik Polat'ı ziyaret ederek kampüs alanında incelemelerde bulundu.

        Ziyaret kapsamında Vali Çeber, Rektör Prof. Dr. Refik Polat eşliğinde ilk olarak Ay Yıldızlı Stadyum'u gezdi. Ardından dikkat çekici mimariye sahip ve aynı anda 500'den fazla öğrenciye çevrim içi ve çevrim dışı araştırma yapma imkânı sağlayan Kamil Güleç Kütüphanesini ziyaret eden Vali Çeber daha sonra ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi sahibi olan Türkiye'nin ilk ve tek Demir Çelik Enstitüsü'ne geçti. Burada Malzeme Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MARGEM) laboratuvarlarını gezerek cihazlarla ilgili ve yapılan testler, analiz ve deneylerle ilgili enstitüsü görevlileri tarafından bilgilendirilien Vali Çeber, son olarak Rektör Polat ve Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer ile birlikte Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'ni gezerek ziyaretini tamamladı.

        (YE-YE-Y)

        20.07.2017 18:16:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa