Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu'dan Halep'e yardımlar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Samet Oğuzhan Doğan

        KARABÜK (İHA) - Safranbolu Belediyesi'nin önderliğinde hizmet veren Hayır Çarşısı ve Safranbolulu hayırseverlerin destekleri ile Halep'e yardım TIR'ları gitmeye devam ediyor.

        Safranbolu Belediyesi'nin önderliğinde, Yağmur Yardımlaşma Derneği ve Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren SAKEM'e bağlı olarak hizmet veren Hayır Çarşısı paydaşlığında gerçekleşen ve Safranbolulu hayırseverlerin destekleri ile Halep'e yardım TIR'ları gitmeye devam ediyor. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Hayır Çarşısı Koordinatörü Zehra Söylemez'den yardımlarla ilgili bilgi aldı.

        TIR'ın sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile amacına uygun bir şekilde ve ivedilikle ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını dilediğini söyleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ürkmezer, "Türk insanının yardım severlik ruhu her platformda kendini gösteriyor. Bunun en büyük örneklerinden birisi de Safranbolu'da gerçekleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Özellikle çocuk giyeceği ve mamanın ağırlıkta olduğu bir tır dolusu yardım Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'ndan dualarla yola çıktı.

        (SOD-YE-Y)

        20.07.2017 18:07:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa