Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Sırmalı şampiyon efeleri tebrik etti

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir ili U11 Küçük Erkekler Basketbol Liginde Edremit Efeler Spor Kulübü. Banvit U11 Erkekleri yenerek Edremit'e şampiyonluk kazandırarak gurur kaynağı oldular.

        Balıkesir Kurtdereli Spor Salonunda yapılan maçta Banvit'i 45-43 yenen minik Efeler, Edremit'e kupa ile döndüler. Kaymakam Ali Sırmalı Edremit Efeler Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularını ve takım koçları Tuncay Püsküllüoğlu ve Serdar Üner'i ve makamında kabul etti. Böyle bir mutluluğu paylaşabilmekten son derece memnun olduklarını dile getiren Kaymakam Sırmalı, Edremit Efeler Sporun başarılarının Edremit olarak herkesi gururlandırdığını belirtti.

        Kaymakam Sırmalı "Öncelikle bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Küçük yaşınıza rağmen Edremit ilçemizi temsil etmeniz bizleri gururlandırdı. Eğitim sadece akademik başarı anlamına gelmez Eğitim dediğimiz bir bütündür. Eğitimde; sosyal, sanatsal, spor ve bunun gibi alanlarda da bir bireyin başarılı olması beklenir. Bu nedenle spor alanında da başarıyla taçlandırmanız beni oldukça mutlu etti. İlçemizde basketbol branşının başarısı bizleri gururlandırıyor. Edremit spor alanında özellikle basketbol gibi sevilen bir branşta hak ettiği noktaya ilerliyor. Kazanılan bu şampiyonluk bizim adımıza hem gurur hem de mutluluk verici. Şampiyonluğu Edremit'e getirdiğiniz için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu başarıyı hem spor adına hem de Edremit'in tanıtımı adına çok anlamlı buluyorum. Bundan sonra da takımın başarısının giderek artmasını arzu ediyorum. Efeler Spor kulübüne başarılar diliyor, emeği geçen öğretmenlerimizi, okul müdürümüzü ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum" dedi.

        Ziyarette konuşan Takım Koçları Tuncay Püsküllüoğlu ve Serdar Üner "4 Yıldır planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bugünlere gelmemizde bizlere destek olan başta kaymakamımız olmak üzere tüm velilerimize, kamu kurum ve kuruluşlar ile Edremit halkına çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki hedefimiz her kategoride Şampiyon Efeler yetiştirmektir. Edremit halkına hayırlı olsun"dedi.

        (EME)

        20.07.2017 16:47:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa