Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Müdür Coşkun'dan ısllah çalışmalarına inceleme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde bulunan derede yapılan ıslah çalışmalarını inceledi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ'nin il genelinde yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyor. Genel Müdür Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önünden geçen derede yürütülen taban ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Coşkun'a, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak eşlik etti.

        MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından öncelikle temizlik çalışması yapılarak balçık haldeki zemin kazıldı ve ıslah malzemesi serildi. Sonrasında ise ekipler, 800 metre uzunluğunda çelik hasırlı taban beton döküm işlemine başladılar. Çalışma tamamlandığında hem dere içerisinde taşkınlara neden olan bitkilerin çoğalması önlenecek, hem de dere yatağında biriken rüsubatın daha kolay temizlenmesiyle sağlıklı su akışı sağlanacak. Bu sayede deredeki yabancı maddelerden kaynaklanan kötü koku da ortadan kaldırılacak. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan bu iş, Manisamız için yüz akı niteliğinde bir çalışmadır. Derenin konum olarak şehrimizin en görünür yerlerinden birinde olması nedeniyle çalışmamız ayrıca önem taşıyor. Hem taşkınları önlemedeki işlevi açısından, hem de estetik açıdan ilimize daha da prestij kazandıracak. Yaptığımız çalışmayla dereden yayılan kötü kokunun önüne geçerek bölgedeki vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (AY-Y)

        20.07.2017 15:46:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa