Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınşehir Mahallesine ikinci taziye evi yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Altınşehir Mahallesine ikinci bir taziye evi yapmak için çalışmalara başladı.

        Son olarak Adıyaman'ın en kalabalık mahallelerinden bir tanesi olan Altınşehir Mahallesinde mevcutta bir tane olmasına rağmen talepleri karşılamadığı için ikinci bir taziye evi yapımına başlayan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2017 yılı içerisinde birkaç mahallede daha taziye evi inşaatlarına başlayacaklarını müjdeledi. Konu ile ilgili yaptıkları açıklamada taziye evi projelerine büyük önem verdiklerini ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun talimatı ile her mahallede bir tane taziye evi yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen yetkililer, katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        20.07.2017 15:45:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa