Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Sokağa çıkın sinema geliyor" isimli etkinliğinde son gösterimler yapıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi tarafından yaz aylarında yapılan "Sokağa çıkın sinema geliyor" isimli etkinlik Büyükdere ve Gündoğdu mahallelerinde gerçekleşen sinema gösterimleri sona erdi.

        Adalar, Ihlamurkent, Yenikent, 75. Yıl, Orhangazi, Huzur ve 71 Evler, Emek ve Erenköy Mahallerinde gerçekleştirilen gösterimlerin ardından son olarak Büyükdere ve Gündoğdu Mahallelerinde sinema gösterimi yapıldı. İki ayrı mahallede yapılan gösterimler kapsamında Gündoğdu Mahallesi Kapalı Pazar yerinde usta oyuncu Şener Şen'in başrol oynadığı "Züğürt Ağa", Büyükdere Mahallesi'nde ise Cemevi yanındaki toprak sahada "Fikret Kuşkan", Çetin Tekindor ve Hümeyra gibi Türkiye'nin başarılı oyuncularının rol aldığı "Babam ve Oğlum" filmi gösterildi.

        Büyükdere Mahallesi'ndeki film gösterimine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Kamer Ali Durur ve bir Odunpazarı filmi olan Cenaze İşleri'nin oyuncularından Suzan Aksoy katıldı. Büyükdere Mahallesi'nde vatandaşlara sohbet eden Başkan Kurt, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

        Film gösterimleri öncesinde ise Odunpazarı Belediyesi tarafından gelen konuklara mısır ve gazoz ikram edildi.

        (İHA-MET-Y)

        20.07.2017 15:45:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa