Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi'ne Miargem ödülü

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Belediyesi "Side Antik Kenti Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından ödüllendirildi.

        Manavgat Belediyesi, MİARGEM'in düzenlediği "Etkin Belediye Proje Yarışması'nda, "Tarihi ve Kültürel Değerlerin Korunmasına Yönelik Projeler" kategorisinde, "Side Antik Kenti Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" ile özel ödülüne layık görüldü. 144 belediyenin çeşitli projeleriyle katıldığı yarışmanın öncesinde Ankara'da 18-19 Temmuz tarihlerinde proje sunumları gerçekleştirildi. Ödül törenine Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Sebahat Çevik ve Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürü Ezgi Öz katıldı. Çevik ve Öz, MİARGEM Özel ödülünü, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un elinden aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 3 bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan Side Antik Kenti'nde, Antalya Valiliği işbirliği ile yapılan projenin ödüle layık görülmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Dünya turizminin gözbebeği Side'ye her zaman ayrı bir önem verdiklerini belirten Başkan Sözen, "Başarılarımızın ödüllerle taçlandırılması bizim için bir onurdur. Ödülümüzü Manavgat halkımız ve projemize katkıda bulunan adına aldık. Side Kentsel Tasarım Projesinin ilk Etabını 2017 Nisan ayında tamamladık. İkinci etap çalışmalarımıza Kasım 2017'de başlayacağız. Çalışmalarımıza katkıda bulunan başta Antalya Valiliği olmak üzere, tüm belediye çalışanlarımıza, esnaflarımıza ve bölge halkına teşekkür ederiz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.07.2017 15:39:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa