Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1932 Malatyagücü Aliş Şimşek ve Oğuzhan Akar'ı renklerine bağladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig(BAL) takımı İnönü Üniversitesispor'u tüm haklarıyla satın alıp, adını 'Malatyagücü Futbol Kulübü' olarak değiştirmek için gerekli girişimleri başlatan 1932 Malatyagücü Kulübü, transfer çalışmalarına başladı.

        Kırmızı beyazlı kulüp, defans oyuncuları Aliş Şimşek ve Oğuzhan Akar'ı renklerine bağladı.

        Kulüp binasında düzenlenen törenle 2 futbolcu kendisini 1932 Malatyagücü'ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulun 1932 Malatyagücü sportif direktörü Aziz Yiğit, "Önemli 2 ismi kadromuza kattık. Kaliteli bir takım kurmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

        "Malatya'mıza ikinci bir profesyonel takım kazandıracağız"

        Yakın zamanda Kulübün adını Malatyagücü Futbol Kulübü olarak değiştirmeyi planladıklarını belirten Yiğit, "İnönü Üniversitesi yönetimine teşekkür ediyorum. Malatya'nın BAL'daki temsilcisi İnönü Üniversitesi'nin kapanmaması için ellerinden geleni yaptılar. Tabi bu aşamadan sonra şimdi bize büyük görev düşüyor. Bu kulübü hedefleri olan ve kurumsal bir yapıya kavuşturmamız gerekiyor. Ben şahsım olarak bugüne kadar Malatyagücü Kulübü'ne her türlü desteği veren ve gerçekten büyük fedakarlıklar yapan kulüp başkanımız sayın Nurettin Uğur'a teşekkürlerimiz iletiyorum. Kendisi Malatyalılık aidiyetiyle, tamamen gönülden kulübe her anlamda katkı sunuyor. İnşallah bu emekler boşa gitmeyecek ve Malatya'mıza ikinci bir profesyonel takım kazandıracağız" diye konuştu.

        (MT-OE-Y)

        20.07.2017 14:37:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa