Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınyıldız Kolejinden Nevşehirspora destek

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Altınyıldız Koleji, Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir'i temsil edecek olan Nevşehirspora kombine bilet alarak destek oldu.

        Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim Kurulu üyeleri, Fatih Ün, İlhan Esenoğlu ve Aşkın Kızılbayrak, Altınyıldız Koleji'ni ziyaret ettiler. Ziyarette kulüp hakkında bilgiler veren Başkan Salih Dirikoç, iddialı bir takım oluşturmak için çaba gösterdiklerini, alt yapıda ve takımda Nevşehirli gençlere fırsat vereceklerini söyledi.

        Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, "Altınyıldız Koleji olarak takımımıza her zaman destek vereceğiz. Yeni Yönetim Kuruluna ve takıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Aldığımız kombine biletlerle kulübe yeni sezon öncesi katkı sağladık"dedi.

        Nevşehirspor yönetimi tarafından Ragıp Özaltın'a Nevşehirspor forması hediye edilirken ziyarette Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç'da yer aldı.

        (COŞ-SK)

        20.07.2017 14:26:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa