Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güçlü Türkiye için yapılan kan değişimi hayırlı olsun

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, 65. Hükumetin Bakanlar Kurulunda yapılan kabine revizyonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

        Çelenk,"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükumetin Bakanlar Kurulunda yapılan kabine revizyonu ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olsun.Yenilenen kabine ile ülkemizin, ekonomi başta olmak üzere yapılacak yeni reform ve projelerle, belirlediği büyük hedeflere doğru, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Hedeflenen güçlü Türkiye için, üretimin ve sanayinin odak noktası olduğu bir ekonomi anlayışı elzemdir" dedi.

        Çelenk, "MÜSİAD olarak, ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alması hedefi yolunda, bunun bir parçası olacak şekilde işbirliğine önem vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin sağlam adımlarla, güçlü bir geleceğe yürümesi hepimizin ortak temennisidir.Bu düşüncelerle, yeni kabineye görevlerinde başarılar diliyoruz. Bakanlarımızın yeni görevlerinde de ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceklerine inancımız tam. İş dünyasına ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

        (MU-OE-Y)

        20.07.2017 14:20:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa