Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon miniklerden anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Makedonya'nın Ohrid şehrinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Balkan Cup Futbol Turnuvasında şampiyon olan Bursa İdmanocağı U11 takımının sporcu ve teknik heyeti Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü ziyaret etti.

        Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık tarafından ilgiyle karşılanan sporcu ve teknik heyet desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimine teşekkür etti. Bursa'daki sporcu ve takımların sporun her alanında gerek yurt içi gerekse yurt dışında göğüs kabartmaya devam ettiğini dile getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda başarıların katlanarak geldiğini ve bunun da Bursalıları onurlandırdığını dile getirdi.

        Ziyaretin ardından sporcu ve teknik heyete hediye takdim eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, minik sporcuların fotoğraf talebini geri çevirmeyerek sporcu ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (MŞ)

        20.07.2017 14:15:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa