Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya Belediyespor'dan 200 çocuğa futbol eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - Amasya Belediyesi ve Amasya Belediyespor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu futbol yaz okulunun açılışı yapıldı.

        Yardımcıları Mehmet Dümen ve Cengiz Erdem ile birlikte açılışa katılan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Amacımız spor eğitimiyle birlikte çocuklarımızı sosyal, kültürel açıdan geliştirmek, öz güven duygularının artmasına katkıda bulunmak, çevre bilincine sahip sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine destek olmaktır" dedi.

        Sporcularla sohbet ettikten sonra antrenmanı izleyen Özdemir, "Amasya Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        200 çocuğun kayıt yaptırdığı kursta futbol oyun kuralları ve tekniği yönünde bilgilerin verileceğini anlatan Amasya Belediyespor Kulübü Başkanı Yılmaz Karaca da amaçlarının yetenekli futbolcuları tespit ederek amatör lisansla alt yapılarda oynamalarını sağlamak olduğunu belirterek, "Özellikle yaz döneminde gençlerin bu tür sosyal aktivitelerle ailesine, kendisine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

        (MÇ-SLH-Y)

        20.07.2017 13:47:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa