Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyaz Kule Koleji yaz okulu devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Beyaz Kule Koleji, marangozluk, moda tasarım, yayıncılık, mutfak ve aşçılık, fotoğrafçılık, müzik ve yüzme dallarında açtığı yaz okulu ile eğlendirerek öğretiyor.

        Okulların kapanması ile faaliyete geçen yaz okulları, çocukların hem dinlenmeleri hem de farklı hobiler edinerek eğitilmelerini sağlıyor. Mersin'de yaz okulu faaliyetini sürdüren Beyaz Kule Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İlker Benzetsel, amaçlarının yaz tatili boyunca çocukların sadece eğlenmesi ve farklı tecrübeler yaşaması değil, eğlenirken yeteneklerini ortaya çıkaracak farklı aktivitelerde bulunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

        Burada çocukların birbirlerine destek olmayı öğrenirken, arkadaşlık duygusunu ve aynı zamanda takım ruhunu yaşadıklarını belirten Benzetsel, "Spor yaparak daha sağlıklı bireyler haline geliyorlar. Çocuklarımızın araştırmacı, maceracı ve paylaşımcı yönlerini ortaya çıkarıyoruz. Özgüveni yüksek, lider özellikli, yaratıcı, iletişime açık ve ekip çalışmasına yatkın öğrenciler yetiştirmek için çabalıyoruz. Ayrıca yaz okulumuzdaki sosyal etkinliklere katılan öğrencilerimiz birbirlerine saygı duymayı öğreniyorlar. Bununla birlikte aldıkları sorumluluklar ve edindikleri deneyimler sayesinde birlikte çalışmayı öğreniyorlar" dedi.

        (HSK-Y)

        20.07.2017 13:46:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa