Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar Kulubü'nden Başkan Üzülmez'e hediye

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü'ne konuk oldu.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in, göreve geldikten sonra kadınların sosyalleşmesi, toplumsallaşması ve istihdama kazandırılması amacıyla geliştirdiği Kartepe Kadınlar Kulübü projesi her geçen gün büyüyerek, hizmet yelpazesini çeşitlendirerek geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübünün en sosyal, en aktif olan ve aynı zamanda Kadın Spor Merkezlerinde devamsızlık yapmadan katılım sağlayan bayanlarıyla bir araya geldi. Bayanlarla sohbet eden Başkan Üzülmez, aynı zamanda onların sorunlarını ve Kartepe'de meydana gelen gelişimlerden dolayı memnuniyetlerini dikkatle dinledi.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren bayanlar, Başkan Üzülmez'e hediyelerini takdim ettiler. Başkan Üzülmez de projeye sahip çıkan Kartepeli kadınlara teşekkür etti.

        (UK-GY-Y)

        20.07.2017 13:19:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa