Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Elmas yurt dışında konferanslara katıldı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 17-19 tarihleri arasında Almanya'da düzenlenen Uluslararası Öğretimde Yeni Yaklaşımlar (INTE 2017) ve Uluslararası Uzaktan Eğitim Konferanslarına (IDEC 2017) katıldı.

        Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen iki ayrı konferansa katılan Rektör Elmas, Türkiye'den ve dünyadan beş yüz katılımcının yer aldığı konferanslarda birer konuşma yaptı. Rektör Elmas, katılımcılara Sakarya Üniversitesi, üniversitede çeşitli alanlarda yürütülen çalışmalar ile Türkiye'nin genel durumu hakkında bilgiler verdi. Konferansların yükseköğretimin geleceği ve yeni yaklaşımlar konusunda son derece faydalı olduğunu belirten Rektör Elmas, "Yükseköğretimde yeni yaklaşımlar konusuna üniversite olarak da çok önem gösteriyoruz. Dünyadaki değişimleri yakından takip ediyoruz. Üniversitemizin yurt dışında da başarı ile temsil edilmesi için bu alanlara da yoğunlaşmış durumdayız. Bu tür konferansların üniversitemizin bir dünya üniversitesi olma yönündeki hedeflerine önemli katkı sağlayacağı inancındayım" dedi.

        (BCT-İÇ)

        20.07.2017 13:16:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa