Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi'nin yeni marka elçisi Terbi denetimde

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Osman Hamdi Bey'in Kaplumbağa Terbiyecisi'nden esinlenerek oluşturulan Gebze Belediyesinin yeni marka elçisi Terbi, belediye ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde denetlemeye yardımcı oluyor.

        Gebze Belediyesi'nin resmi maskotu Terbi, belediyeye bağlı ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarında yardımcı oldu. Kendisini bir gün meydanı süpürürken, çiçek ekerken, asfalt yama çalışması yaparken, çocuklara geri dönüşüm farkındalığı oluştururken görebiliyoruz. Terbi çevreci, bilinçli, duyarlı özelliklerinin yanı sıra çalışkanlığı ile de ön plana çıkıyor. Terbi oldukça eğlenceli geçen çalışmalar sırasında hem eğlendiriyor hem de çevre konusunda insanları bilinçlendiriyor. Yaptığı çalışmalar ile Gebzelilerin gönlünde yer edinen Terbi, önümüzdeki günlerde farklı projelerde karşımıza çıkacak.

        (UK-GY-Y)

        20.07.2017 13:15:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa