Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAM-ŞADER'de başkanlık seçimi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Anadolu Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAM-ŞADER) Silvan Şube Başkanlığınca başkanlık seçimi yapıldı.

        Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan KAM-ŞADER Genel Başkanı Ahmet Büyükburç, "Haçlı zihniyeti odakları, şer odakları değişik söylemlerle bu kırk yıl içerisinde yaklaşık olarak 150 bin insanımızı katlettiler. İş makinelerimizi yaktılar, Öğretmenlerimizi katlettiler, doktorlarımızı öldürdüler. 15 Temmuz'da, yüzyıllar önce köstebekler gibi içimizde toprağın altında hain emellerini ve oyunlarını kuran, haçlı zihniyetinin 21. yüzyılın aktörü FETÖ İstanbul'da, Ankara'da, Anadolu'nun dört bir yanında 249 vatan evladını şehit etti. Haçlı zihniyeti bunu hiçbir zaman unutmasın ne yaparlarsa yapsınlar bizler Fatih'in, Yavuz'un ve Selahattin-i Eyyübi'nin torunları olarak Anadolu'nun İslam'ın sancaktarı ve İslam'ın düşmeyen tek kalesi olarak, biz şehit aileleri, gazi aileleri, emniyet mensupları, güvenlik köy koruyucuları olarak vatanımızı son nefesimize kadar savunacağız. Ve gerekirse son ferdimize kadar şahadet şerbetini içeceğiz. Bizim dik olmamız lazım iri olmamız lazım diri olmamız lazım ve oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu görerek hep birlikte sahip çıkmamız lazım" dedi.

        Derneğin Silvan Şube Başkanlığına seçilen Fırat Topgüç ise, "1071'den bu yana Malazgirt meydan muharebesinden bu yana Muhammed Alparslan gazinin bizlere armağan ettiği bu coğrafya çok değerli bir coğrafyadır. Bu yüzden bu coğrafyamıza göz diken etrafımızda olan bizlerle bir türlü barışık olmayan bu coğrafyada olmamızı haz edemeyen bu coğrafya üzerinde emeği olan Siyonist ve emperyalistlerin ülkemizi iç çatışmaya siz biliyorsunuz ki biz tarihte 16 tane devlet kurmuşuz. Bu devletlerimiz hepsi de çıkarılan iç karışıklıklarla maalesef yıkılmıştır. Biliyorlarki eğer bizler birlik ve beraberliğimizi bozmasak bizler bir arada yaşamak kardeşçe yaşamayı seçersek böyle yaşarsak onlar asla hiçbir zaman emmelerine ulaşamazlar" diye konuştu.

        (YB-MP-Y)

        20.07.2017 13:01:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa