Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Kaban MABESEM'i gezdi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Kısa bir süre önce göreve başlayan Malatya Valisi Ali Kaban, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezini (MABESEM) gezdi.

        Vali Kaban'a AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları eşlik etti. Vali Kaban ve diğer konuklarına Sanat Merkezi atölyelerini tek tek gezdiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğretmen ve kursiyerlerle sohbet eden protokol üyeleri, çalışmalardan dolayı tebriklerini iletip başarılar diledi.

        Daha sonra konukların Sanat Merkezinin diğer bölümlerini de gezdiği ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, günün anısına Malatya Valisi Ali Kaban'a bir tablo takdim etti.

        (BT-SD-Y)

        20.07.2017 12:49:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa