Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de yaz spor okulu kayıtları başladı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi tarafından 12 branşta verilen "Yaz Spor Okulları" kayıtları başladı.

        Her yaz döneminde Kartepe Belediyesi tarafından açılan yaz spor okulları için kayıtlar başladı. Kartepeli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz "Yaz Spor Okulları" kayıtları su kayağı branşı ile başladı. Yaz spor okullarında yüzme, futbol, basketbol, voleybol, karate, hentbol, güreş, halk oyunları, tenis, boks, su kayağı branşlarının yanı sıra çim hokeyi eğitimleri verilecek.

        Kartepe Belediyesi Yaz Spor Okulları'ndan spor eğitimi almak isteyen Kartepeli çocuklar Bilgi Evleri, Zabıta İrtibat Büroları ile Muhtarlıklar aracılığıyla başvuru yapabilecekler. Spor okullarından faydalanacak çocuklara, belediyenin verdiği malzeme ve araç gerecin yanı sıra ücretsiz servis olanaklarıyla spor yapma imkanı sağlanıyor.

        Kayıtların açıldığı ilk günden itibaren çocukların yaz spor okullarına gösterdiği ilgiden büyük memnunluk duyduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Yaz spor okullarımız ile bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı bir şekilde değerlendirme imkanı sunacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, sokaklardan uzak tutarak kötü alışkanlık edinmelerinin önünü geçmek adına yaz ve kış spor okulları ile miniklerimizin sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Miniklerimizde gösterdikleri ilgi ile ücretsiz düzenlenen yaz spor okullarında yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacaklar" dedi.

        (GY-Y)

        20.07.2017 11:51:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa