Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Üniversitesi MBS yeni mezunları bekliyor

        SAKARYA (İHA) - Mezunlar, şirketler ve üniversite arasında çevrimiçi iletişimi sağlamayı amaçlayan sosyal ağ yazılımı Sakarya Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi (MBS), yeni mezun öğrencileri bekliyor.

        Sakarya Üniversitesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında mezun olan yaklaşık 14 bin öğrenci ile birlikte toplam mezun sayısı 180 bine ulaştı. Öğrenciler SAÜ Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından oluşturulan MBS ile hayatlarının en önemli dönemlerinden birisini geçirdikleri okulları ve arkadaşları ile yeniden bağ kurabilecek ve mezunlara sunulacak çeşitli fırsatlardan yararlanabilecekler.

        Günümüzde sosyal ağlarda kullanılan tüm özelliklere sahip olan MBS, bunun yanı sıra sosyal ağ diploma sorgulama, özgeçmiş oluşturma, iş veya eleman arama, iş ilanı ekleme, mezunlar dizininde arama yapma gibi unsurlarıyla üniversite mezun veri tabanından yararlanma olanakları da sunuyor.

        (BCT-GY-Y)

        20.07.2017 11:42:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa