Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KGC'den Ürkmezer'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Samet Oğuzhan Doğan

        KARABÜK (İHA) - Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Safranbolu'nun Karabük, dolayısı ile Türkiye açısından çok önemli bir ilçe olduğunu, gerek tanıtım gerekse hizmetlerin aktarımı noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Devletin bana tevdi ettiği her iki görevi de en iyi şekilde yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımı sürdürüyorum. Safranbolu halkı son derece mütevazi ve her şeyin en iyisine layık. Belediye başkanlığı görevimin yanı sıra asli olan Kaymakamlık görevim nedeniyle köy ziyaretlerimi de yapıyorum. Oraların da sorunlarını yerinde inceliyorum. Vatandaşlarımızla sohbet ediyorum, yine nezaket ziyaretinde bulunan vatandaşlarımı ziyaretlerini kabul ediyorum. Yaptığım çalışmalarım sırasında bizlere yardımcı olan herkese sizlerin şahsında tüm Safranbolu halkına teşekkür ederim" dedi.

        Ayrıca Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ürkmezer, basının gerek ülke, gerek il ve ilçelerin tanıtımında, gerçekleşen hizmetlerin vatandaşa aktarılması, keza vatandaşın dertlerinin idarecilere bildirilmesinde çok büyük rol oynadığını ifade ederek, "Amacımız bulunduğumuz yöreye en iyi en güzel hizmeti verebilmek. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Sizlerinde destekleri ile bunu başaracak ve hizmet bayrağını her daim en yukarılarda tutacağız. Ben bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

        (SOD-GY-Y)

        20.07.2017 11:41:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa