Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşalı çocuklar sanatı ustalarından öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı'nda ressamlar eserlerini oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Çalıştay Süleymanpaşa Çocuk Kulübü ile birlikte farklı bir etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

        Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan proje kapsamında başvuru yapan 27 çocuk 3 ayrı grup halinde her gün ünlü ressamları izleyerek deneyim kazanırken bir yandan da sanatçı Nurdan Likos yönetiminde temel resim eğitimi ile kabiliyetlerini birleştiriyor.

        Çocuklar öğrendiklerini hayal güçleri ile tuvale aktarıyor

        Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde devam eden çalıştayda Deniz ve Rüzgar teması ile eserler hazırlanırken Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri oluşturulan resim atölyesinde aynı tema doğrultusunda öğrendiklerini hayal güçleri ile tuvale aktarıyor.

        17-24 Temmuz arası gerçekleşen 6 ülkeden 26 ressamın katıldığı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 4. Uluslararası Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayında 24 Temmuzda açılacak sergi ile final yapılması hedeflenirken çalışataya katılan çocukları da bir sürpriz bekliyor.

        Ünlü ressamların Süleymanpaşa Belediyesi için ürettikleri eserlerinin yer alacağı sergide Nurdan Likos'un eğitim verdiği 7-12 yaş arası 27 Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi çocuğun eseri de şövalede yerini alacak.

        (HLD-MEF-Y)

        20.07.2017 10:42:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa