Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları devam ediyor

        - Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu alt yapı çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Kasımpaşa Mahallesi Dikilitaş Caddesi'nde yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları başlatıldı.

        Düz bir arazi üzerinde yer alan Dikilitaş Caddesi ve çevresindeki sokaklarda yağmur sonrasında su birikiminin önüne geçmek için başlatılan yağmur suyu tahliye hattı yapım çalışmaları sürerken, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu devam eden çalışmaları yerinde inceledi. "Kasımpaşa Mahallesi'ndeki alt yapı sorunlarını çözmek için başlatılan çalışmalarımız Dikilitaş Caddesi'nin ardından ilçemizde tüm gerekli noktalarda devam edecektir. İlçemizin hava koşullarından etkilenmemesi için Bozüyük Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız" dedi.

        Çalışmaları inceleyen ve ekipler ile görüşen Avcıoğlu daha sonra çalışanlara kolaylıklar dileyerek, vatandaşlar tarafından gelen talepleri incelemek üzere ilçe genelindeki ziyaretlerini sürdürdü. Çalışmalar özellikle mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından oldukça memnuniyetle karşılandı.

        550 metrelik alanda yağmur suyu hattı yapımı devam ederken, ara sokakların tümünde eğim düzenlemeleri yapılarak sokaklarda yağmur suyu birikiminin önüne geçilecek. Bozüyük Belediyesi alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Kasımpaşa Mahallesi'nin ardından tüm mahallelerde gerekli noktalarda alt yapı çalışmaları planlanan program doğrultusunda devam edecek.

        (FSİ-MET-Y)

        20.07.2017 10:31:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa