Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenyurt Belediyesi ekipleri, şiddetli yağışlara karşı seferber oldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul'da dün etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle teyakkuza geçen Esenyurt Belediyesi ekipleri, vatandaşların sorun yaşamaması için seferber oldu.

        Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere bölgeyi etkisi altına alan yoğun yağmur yağışı nedeniyle birçok yerde sel baskını ve tıkanmalar meydana gelirken, Esenyurt yağmura ve sele teslim olmadı.

        Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri tarafından yağmur öncesi ve sonrasında gerekli tedbirler alındı. Birçok bölgede sel baskınları ve rögar tıkanıklıkları yaşanırken, Esenyurt Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile ilçede sel baskını ya da rögar tıkanıklığı yaşanmadı.

        Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından iki adet kombine cihazının tıkanan rögarları ve mazgal kanallarını kapsamlı olarak temizlemeye çalışması ilçeyi yağmura teslim etmedi. Yoğun yağmur yağışı tüm bölgeyi etkilerken, ekipler kombineler ve iş makineleri ile 7/24 esasına göre çalışarak vatandaşların olumsuzluk yaşamasına engel oldu.

        (HB-SO-Y)

        19.07.2017 17:48:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa