Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da vatandaşların 51'i belediyeden memnun

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman'da yapılan araştırmada, vatandaşların yüzde 51'inin belediyeden memnun olduğu ortaya çıktı.

        Reel Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, kayyum atanan Batman Belediyesinin hizmet kalitesi ve memnuniyet araştırmasını yaptı. Nisan 2017'de 44 mahallede yapılan ve bin 500 hane ile gerçekleştirilen araştırmada vatandaşlara, yol yapım ve onarım hizmetleri, sokak, cadde ve bulvarların temizliği, parklar, yeşil alanlar, çocuk oyun ve piknik alanları, toplu taşıma araçları, su ve kanalizasyon hizmetleri, taziye evleri hizmetleri ve diğer verilen hizmetler soruldu.

        "Hizmet memnuniyeti yüzde 51"

        Yapılan araştırmada Batmanlılara, "Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" sorusu soruldu. Örneklem grubu üzerinde gerçekleştirilen araştırmada, "Batman Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun musunuz?" sorusuna örneklemi grubunun yüzde 47'si memnun değilim, yüzde 27'si memnunum, yüzde 24'ü kısmen memnunum, yüzde 2'si cevap yok yanıtı verdi.

        "Tespit edilerek raporlaştırıldı"

        Reel Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü Recep Doğmuş, gerçekleştirilen bu araştırmada Batman Belediyesi tarafından verilen hizmetlerin, hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyeti tespit edilerek, raporlaştırıldığını söyledi. Doğmuş, Batman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin kalitesini ve vatandaş memnuniyetini tespit etmeye yönelik gerçekleştirilen araştırmada, nicel araştırma yöntemlerinden anket tekniğiyle yüz yüze görüşülerek gerçekleştirildiğini belirtti. Doğmuş, "Yaptığımız çalışmada toplamda yüzde 51'lik memnuniyet söz konusu görünüyor. Tabi bunun yüzde 27'si tam anlamıyla memnun olduğunu belirtirken, yüzde 24 ise kısmen memnun olduğunu belirtiyor. Yani bazı hizmetlerden memnunken bazılarından hizmet olmadığını belirtiyor. Yüzde 47'lik bir oran ise birçok hizmetten memnun olmadığını belirtiyor" dedi.

        (MŞY-MP-Y)

        19.07.2017 17:02:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa