Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde polisinden uyuşturucu satıcılarına operasyon: 2 gözaltı

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde'de Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 350 kök Hint keneviri, 530 kök haşhaş bitkisi, 3 kilo 435 gram kubar esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri "Sokak satıcılarına ve kullanıcılarına" yönelik yapılan çalışmalarda Uyuşturucu Madde Ticareti ve Ekimi yaptığı bilgilerine ulaşılan A.A. İstasyon Caddesindeki aracı durdurdu. Ekipler 1 bayan şahıs ile birlikte A.A.'yı gözaltına aldı. Araç ve şahısların üzerinden 1 Adet 9 mm çaplı Tabanca, 8 Adet 9mm fişek ile daralı ağırlığı 3.85 gram Metanfetamin maddesi ele geçirildi.

        Şüphelinin ikametinde ve müştemilatında yapılan aramada ise 350 kök Hint Keneviri, 530 kök Haşhaş bitkisi, 3 kilo 435 gram Kubar Esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        19.07.2017 14:34:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa