Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güvenlik gerekçesi ile çekilen dikenli tel kaldırıldı

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde Valiliği bahçe duvarının 1 metrelik kısmına geçen sene vatandaşlar oturmasın diyerek çekilen dikenli teller Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in talimatı ile kaldırıldı.

        Geçtiğimiz yıl güvenlik gerekçesiyle Valiliğin dış duvarının köşesine 1 metre dikenli tel çekildi. Vatandaşlar, buluşma ve dinlenme noktası olan valiliğin köşesine tel çekilmesine bir anlam verememiş ve sosyal medyada tepki göstermişti. Vatandaşın tepkisine rağmen kaldırılmayan dikenli teller bir vatandaşın Vali Şimşek'e bu durumu iletmesiyle dikenli teller 1 yıl sonra 1 dakika içerisinde söküldü. Vatandaşlar Vali Şimşek'e teşekkür ederek:" 1 yıl önce güvenlik nedeniyle 1 metrelik alana dikenli teller çekildi. Sanki valiliği o teller kurtaracak. İnsanlar o köşede eşini dostunu bekliyor. Yaşlı insanlar yorulduğu zaman dinleniyor. Vatandaş oturmasın diye dikenli tel çekilmesi valiliğe yakışmamıştı. Bunu dile getirmemize rağmen düzeltmediler. Yeni valimizden Allah razı olsun, kendisine durumumuzu iletmemizle birlikte teli hemen kaldırttı" dediler.

        (MB-YE-SK)

        19.07.2017 13:06:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa