Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz için zirveye çıktılar

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla Türkiye dağlarının zirvesine çıktı. Milaslı 3 dağcı, Kaz Dağları'na tırmanarak zirveye Milas'ın ismini kazıdı.

        Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla "15 Temmuz'da 15 Zirvede, 15 Demokrasi Ateşi" projesi başlatıldı. Düzenlenen projeye Milas'tan; Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Nihat Erdoğan ve üyeleri İsmail Işık, İ. Çağlayan Karazeybek katıldı. Milaslı dağcılar, Balıkesir'in meşhur Kaz Dağları'na yüksek irtifa tırmanışı yaparak Milas'ın ismini zirveye yazdı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından başarı belgesiyle ödüllendirilen Milaslı dağcılar, Başkan Uğur'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

        Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Erdoğan, gerçekleştirdikleri tırmanışı 15 Temmuz şehitlerine ithaf ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: " İstiklal mücadelesi için canını hiç çekinmeden ortaya koyan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitlerimize ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun."

        (DL-MB-S)

        19.07.2017 12:59:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa