Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİDER'den Diyanet-Sen'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği (SİDER) Başkanı Şükran Yılmaz, Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığını ziyaret etti.

        SİDER Başkanı Şükran Yılmaz ve beraberindeki heyet merkez Sur ilçesi için yaptıkları çalışmalardan dolayı Diyanet-Sen Başkanı Ömer Evsen'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Yetim çocukların ebru sanatı ile yaptıkları bir tabloyu da Başkan Evsen'e hediye eden SİDER Başkanı Şükran Yılmaz, Diyanet-Sen ile Diyarbakır için ortak yapacakları çalışmaları istişare ettiklerini belirterek, "Diyanet-Sen hakka ve hizmete kendini adamış bir oluşumdur. Sur'un en sıkıntılı zamanlarında camilerde ezanlar sustuğu zaman en büyük desteği Diyanet-Sen'den gördük" dedi.

        "Sur inanç turizmiyle de önemlidir"

        Sur'un sadece ticaretiyle değil, tarihiyle ve inanç turizmiyle de önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Özellikle bu konuda Diyanet-Sen'in katkısı çok olmuştur. SİDER olarak ilçenin inanç turizmine katkısı yadsınamayacak kadar büyük olan Diyanet-Sen'e teşekkür ziyaretinde bulunduk. Başta Diyanet-Sen olmak üzere ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için çalışan bütün kurumların yanında olmaya ve ortak projelerde yer almaya devam edeceğiz. El birliğiyle ilçemizin sorunlarına çözüm üretip ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşıyabiliriz" diye konuştu.

        Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Evsen de Yılmaz'a teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        (EK-MP-Y)

        19.07.2017 12:57:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa