Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'in minik karatecilerinden büyük başarı

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Planet Aile Yaşam Merkezinin minik karateci sporcularından oluşan "Güneşin Çekirgeleri" takımı, katıldıkları, "15 Temmuz Şehitlerini Anma Karate Ankara İl Şampiyonası" ile "Open Kulüpler Arası Minik, Yıldız, Ümit Karate Festivali"nde büyük başarı elde etti.

        İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, "Open Kulüpler Arası Minik, Yıldız, Ümit Karate Festivali"ne, 19 sporcu ile katılan Planet Aile Yaşam Merkezi, toplamda 25 madalya alarak festivale damga vurdu. İstanbul Halkalı Spor Salonu'nda, gerçekleştirilen müsabakalarda minik sporcular; Takım Kata, Takım Kumite, Ferdi Kata, Ferdi Kumite olmak üzere 4 farklı dalda yarıştı. 30 farklı kulübün katıldığı "Open Kulüpler Arası Minik, Yıldız, Ümit Karate Festivali"nde Planet Aile Yaşam Merkezinin sporcuları; 9 birincilik, 10 ikincilik, 6 da üçüncülük olmak üzere toplamda 25 madalya ve 9 kupa alarak büyük bir başarıya imza attı.

        Ankara İl Şampiyonası'nda 9 madalya ve 3 kupa

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, 15 Temmuz hain darbe girişimin birinci yıl dönümünde düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerini Anma Karate Ankara İl Şampiyonası'nda da "Güneşin Çekirgeleri" akımı, çeşitli kategori ve branşlarda toplam 9 madalya ve 3 kupa kazandı. Mamak Spor Kulübü'nde düzenlenen ve zorlu mücadelelerin yaşandığı şampiyonaya, 18 kulüpten yaklaşık 200 sporcu katıldı. Büyükşehir Belediyesi'ni, temsilen Serap Cengiz'in antrenörlüğünde "Açık Siklet Takım Komite ve Takım Kata" kategorisinde şampiyonaya katılan Planet Aile Yaşam Merkezinin Güneşin Çekirgeleri takımı, 2003 doğumlular yarışında "Bayan Kumite", "Bayan Kata" takımı üçüncülük, 2003 doğumlular, "Erkekler Kata" takımı da ikincilik alarak şampiyonanın başarılı kulüpleri arasında yerlerini aldılar.

        (SLCK-BT-Y)

        19.07.2017 12:29:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa