Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Güzeloğlu, DTB Başkanı Yeşil'den brifing aldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Ticaret Borsasını (DTB) ziyaret ederek, Borsa Başkanı Engin Yeşil'den brifing aldı.

        Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, DTB'yi ziyaret etti. DTB Başkanı Engin Yeşil, Borsa Meclis Başkanı Ahmet Ay, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan Güzeloğlu, DTB Başkan Yeşil'den brifing aldı. DTB'nin kuruluşundan bu güne yapmış olduğu çalışmalar hakkından Vali Güzeloğlu'na bilgi veren DTB Başkanı Yeşil, yürüttükleri projeleri anlattı. Görüşmenin ardından Vali Güzeloğlu, DTB hizmet binasını gezerek, birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Son olarak DTB Başkanı Yeşil, Vali Güzeloğlu'na Hazreti Süleyman Camisi'nin işlendiğini tablo ile üç dilde hazırlanan Sırlar ve Surlar Şehri Diyarbakır tanıtım kataloğunu hediye etti.

        (İHA-MP-Y)

        19.07.2017 12:12:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa