Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Masa Dağının iki yakası birleşti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi, Sağlık Bakanlığı'nın, Göçerler Mahallesi'ne inşa edeceği bin 500 yataklı şehir hastanesinin çevresinde açtığı 25 metre genişliğindeki yola sathi asfalt serdi.

        Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çankaya Mahallesi ile bin 500 yataklı yeni devlet hastanesinin bağlantısını sağlayacak önemli bir yolu ilçeye kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü'nün Masa Dağı'nın iki yakasındaki Göçerler ve Çankaya Mahalleleri arasında açtığı yolun sınırları Çankaya Mahallesi 6469 Sokak ile Göçerler Mahallesi 5370 Sokak arasında gerçekleşti.

        İş makineleri ile sert kayalar kırılarak açılan 25 metre genişliğinde ve bin 640 metre uzunluğundaki yeni yol ile iki mahalle birbirine bağlandı. Yapılan yolun hizmete açılması için yine Kepez Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yola 30 bin 300 metrekare alanı kaplayacak mıcır, bitüm ve astardan oluşan sathi asfalt serildi. Sağlık Bakanlığı'nın dev bütçeli yatırımı olan hastaneye bağlantı sağlayacak olan yol, mülkiyet problemi çözülen ve kat artışı yapılan Göçerler Mahallesi'ne yatırımının gelmesi için de büyük önem taşıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yolun açılması ve asfalt alt yapı çalışmalarında sona gelirken, bin 640 metreye 25 metre uzunluklarındaki yeni bağlantı yolunda sathi asfalt çalışmaları tamamlandı.

        Çankaya ve Göçerler birleşti

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Masa Dağı'nın iki yakasındaki Göçerler ve Çankaya Mahallelerini birleştirdiklerini ifade etti. Tütüncü, yeni yolun Antalya Şehir Hastanesi için de önemli bir alt yapı hizmeti olduğunun altını çizerek, gelişen ilçenin modern yollarla bağlandığını ve kabuk değiştirdiğini dile getirdi. Kepez'in artık arka bahçe olarak değil, yükselen bir değer haline geldiğini sözlerine ekleyen Başkan, yeni yolun hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        19.07.2017 12:09:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa