Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayyum Çetin, verdiği sözü yerine getirdi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) – Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, Ramazan ayında verdiği sözü yerine getirdi.

        Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, Ramazan ayında İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlediği iftar yemeğinde; yetim, şehit çocukları ile TEOG birincilerine verdiği bilgisayar ve bisiklet sözünü yerine getirdi. Makamında ağırladığı 14 kişiye bilgisayar ve bisiklet hediye eden Mehmet Nuri Çetin, "İlçemizde yetim, şehit yakını ve TEOG'da birinci olan çocuklarımıza Ramazan ayı içerisinde bir iftar yemeği verdik. Ancak burada başarılı olan ve dereceye giren öğrencilerimiz bizlerden bilgisayar ve bisiklet talep ettiler. Biz de bu öğrencilerimizin daha çok çalışmaları ve kendilerini geliştirmeleri için kendilerinden söz aldık. Öğrencilerimiz, başarılarını daha da arttıracaklarını bize ilettiler. Biz de bu çocuklarımızın isteğini kırmayıp kendilerine bugün 12 adet bilgisayar ile 2 adet bisiklet hediye ettik. Çocuklarımız bu memnuniyetlerini bize bakışları ile sergilediler. Bundan sonra da öğrencilerimizin başarılarını dilerim. Bunlar yarınlarımızdır. Bunlara sahip çıkmamız gerekmektedir. Kendilerine başarılar dilerim" dedi.

        Çocuklar ise, bilgisayar ve bisikletlerini alırken memnuniyetlerini dile getirerek Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'e teşekkür ettiler.

        (MSA-Y)

        19.07.2017 12:02:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa