Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'e 15 Temmuz Görsel Sanatlar Müzesi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, oyuncak müzesinin açılışının ardından 15 Temmuz Görsel Sanatlar Müzesi çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 Temmuz Görsel Sanatlar Müzesi oluşumu için çalışmaya başladı.

        Gelecek 15 Temmuz'da açılacak

        Teknikten sorumlu yardımcısı Sebahat Adanır ve teknik ekip ile birlikte Dokuma Kent Parkı'nı ziyaret eden Tütüncü, alanda yapılan tüm altyapı, peyzaj ve aydınlatma gibi çalışmaları inceledi. Gelecek yıl düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde açılışı yapılmak üzere 15 Temmuz Görsel Sanatlar Müzesi'ni hazırlayacaklarını duyuran Tütüncü, burada 15 Temmuz ile ilgili görsel çalışmaların sergileneceğini açıkladı.

        Şehir bahçesi oldu

        Dokuma Kent Parkı'nın Antalya'nın güzel bir şehir bahçesi haline geldiğini belirten Tütüncü, "Oyuncak müzesiyle, EXPO 2016 Antalya'yı andıran mini bahçesiyle, bilim merkeziyle ve müzeleriyle, Dokuma kompleksi farklı yaşam alanları sunuyor olacak" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        19.07.2017 10:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa