Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Estetik Şehir Projesi Fatsa'nın çehresini değiştirecek

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Estetik Şehir Projesi'nin Fatsa'yı muhteşem bir görüntüye kavuşturacağını söyledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Estetik Şehir Projesi'nin uygulanmaya başladığı Kurtuluş Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz'a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ve belediye meclis üyeleri eşlik ettiler.

        "Sonuçları görülmeye başlandı"

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz burada yaptığı açıklamada ilimizde Altınordu ilçemizden sonra Fatsa ilçemizde Estetik Şehir Projesi'nin uygulanmaya başladığını ve hemen akabinde de Ünye ilçesinde de çalışmaların başlayacağını belirterek, "Dış cephe güzelleştirme, bina giydirme olarak adlandırdığımız Estetik Şehir Projesi Fatsa ilçemizde de başladı. Altınordu ilçemizde fiilen uygulamaya başladığımız sonuçları ortaya çıkan Fatsa ilçemizde de ihalesini yaptığımız müteahhit firmanın yapımına başladığı alanda inceleme yapma fırsatı bulduk. 168 adet binanın hem yalıtımı hem görselliği hem dış cephesi hem de Fatsa ilçemizin girişinden ve çıkışından tam bir ahenk içinde bir tablo oluşturma planı içindeyiz yani estetik şehir oluşturma düşüncesindeyiz" dedi.

        Estetik Şehir Projesi ile ilgili sözlerini sürdüren Başkan Yılmaz, "Estetik Şehir Projesi uygulanan binaların bitimi ile birlikte inanıyorum ki bizim yapacağımız alt yapı çalışmaları, kanalizasyon ve su çalışmaları, elektriğin yer altına alınma çalışması ve sıcak asfalt ile birlikte Fatsa ilçemiz bu yıl sonu itibariyle değişen gelişen gelişime ayak uyduran o yönüyle de kendisini hissettiren merkez metropol ilçelerinden bir tanesi olacak. Çalışmalardan dolayı arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Başta Fatsa Belediyemiz olmak üzere bütün arkadaşlarımızı vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

        'Bu proje bizim gerçekten çok önemsediğimiz bir proje'

        Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı açıklamada, "Fatsa ilçemizde en önemli projelerimizden bir tanesi olan Estetik Şehir Projesi hayata geçiyor. Sahil boyunca bütün binaların bina giydirmeleri için çalışmalar başladı. Elekçi Irmağı'ndan Bolaman Irmağı'na kadar sahil boyunca bütün binalarımız cephe giydirmesi ile giydirilecek, kaplanacak ve çok sade renklerle güzel bir estetik görüntüye kavuşacak. Şu anda başlayan çalışma bu yaz boyunca tamamlandığında Fatsa ilçemiz siluet olarak sahilden çok güzel bir görüntüye kavuşacak. Ben bu çalışmaya destek veren ve projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (AA-SLH-Y)

        18.07.2017 16:27:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa