Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'te yol asfaltlama çalışması

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustağlu, Hüsrevpaşa Mahallesi'ndeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Ustaoğlu, Hüsrevpaşa Mahallesi'ndeki cezaevi mevkiinde yıllardır kangren halini alan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Bu yolun yıllardır ihmal edildiğini hatırlatan Ustaoğlu, şehrin her mahallesinde yol çalışması yaptıklarını kaydetti. Bitlis'in her mahallesinde yol çalışması yaptıklarının altını çizen Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak ve hızlanarak devam edeceğini müjdeledi.

        Geçen süre içerisinde zamanın bir kısmını hazırlık safahatı olarak geçirdiklerini ifade eden Ustaoğlu, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve şu an hızlıca asfalt ve parke yol çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Eş zamanlı olarak 5-6 ayrı noktada asfalt ve 3-4 noktada da parke yol çalışması yaptıklarını kaydeden Ustaoğlu, kısa bir süre sonra Bitlis'in yol probleminin kalmayacağını söyledi. Ustaoğlu, "Çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmeti yol hizmetidir. Eğer yolunuz yoksa diğer hizmetlerin kıymeti pek yoktur. Dolayısı ile yol medeniyete açılan kapıdır. Bugün Bitlis'imizin birçok yerinde eş zamanlı olarak yol çalışmaları yapıyoruz. Tüm mahallerimizde başlattığımız yol hamlesiyle tarihlerinde almamış oldukları hizmetleri almaya başlayacaklar. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere ve bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

        Vatandaşlar da, memnuniyetlerini dile getirirlerken; bu hizmetlerin mahallerine ilk defa geldiğini ve hiçbir siyasi ayrımcılığa maruz kalmadan bu hizmetleri aldıklarına dikkat çektiler. Çalışmalarından dolayı Bitlis Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu'dan memnun olduklarını vurguladılar.

        (VO-MSA-Y)

        18.07.2017 16:24:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa