Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya Birlik Spor Kulübü'ne madalya Abdülbaki Kara'dan geldi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Cafer

        EDİRNE (İHA) - 656'ıncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçisi Abdülbaki Kara, Deste Orta Boyda 3'üncü olarak Edirne'ye madalyayı getirdi.

        Sezon öncesi yapılan piyasa güreşlerinde fırtına gibi esen ve Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde madalyanın favorisi olarak gösterilen güreşçi verdiği sözü tutarak madalyasını kazandı.

        "Kürsüye çıkarak bizleri gururlandırdı"

        Konu ile ilgili açıklamada bulanan Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, "Abdülbaki Kara Trakya Birlik Spor Kulübünün alt yapısından çıkan bir güreşçimiz. 8 yaşında kulübümüze geldiğinde ilerleyen yıllarda başarılı olacağını biz biliyorduk. Sırasıyla 2008 yılında Minikler 1'incisi, 2010 yılında Minikler 2'ncisi, 2014 yılında Teşvik Boy 1'incisi, 2015 yılında Ayak Boy 3'üncüsü olmuştu. 1 yıl aradan sonra tekrar kürsüye çıkarak bizleri gururlandırdı. Ayrıca ailesinin verdiği destek ise harikulade. Babası Mevlüt Kara, Baki'nin gözünün içine bakıyor. İnanıyorum ki bu destekle inşallah ilerleyen yıllarda üst boylarda göreceğiz" dedi.

        (AC-MEF-Y)

        18.07.2017 16:23:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa