Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇEDAŞ'tan Sivasspor'a destek

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayıp Spor Toto Süper Lig'e yükselen Sivasspor'u ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşen Akboğa, ÇEDAŞ olarak Sivassppor'a destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

        Hizmet bölgesi Sivas, Tokat ve Yozgat'ta müşteri memnuniyetini artırmak için yatırım, tesis ve Ar-Ge çalışmalarını sürdüren ÇEDAŞ spora da destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, bir yıl aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Sivasspor Kulübü'nü ziyaret etti. Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşen Genel Müdür Akboğa, yeni sezonda Sivasspor'a başarılar diledi.

        Sivasspor'un şehrin bir markası olduğuna ve başta Sivaslılar olmak üzere Sivas'a hizmet eden herkesin bu markaya sahip çıkması gerektiğine değinen Akboğa, "Öncelikle bir yıl aranın ardından tekrar Süper Lig'e yükselen Sivasspor'u hak ettiği yere taşımak için emeğini hiçbir zaman esirgemeyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere değerli yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ederim. Sivasspor bir spor kulübü olmasının yanı sıra Sivas'ın dışa açılan yüzü ve bu şehre ekonomik katkısı olan bir marka. İnanıyorum ki bu sezon büyük başarılara imza atacak olan Sivasspor ligde hak ettiği yerde olacaktır. Bu anlamda Yiğidolar'a Süper Lig'de yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

        ÇEDAŞ olarak Sivasspor'a her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getiren Akboğa,"ÇEDAŞ olarak Yiğidolar'ın yanında olmaya çalıştık. Sivasspor'un geçen sezon TFF 1. Lig'deki önemli karşılaşmaları arasında olan Adana Demirspor maçı için şirketimizce araç tahsis ederek karşılaşmayı izlemek isteyen personelimizin Adana'ya ulaşımını sağladık. Ayrıca Passolig ve bilet temini konusunda personelimize kolaylık sağlayarak Sivasspor'un yanında olmaları için destek olduk. Bu yıl da yine kırmızı-beyazlı Yiğidolar'ı karşılaşmalarda yalnız bırakmamak için iki loca kiraladık. Sivasspor'a hem maddi hem de manevi destek sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek desteklerinden dolayı ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa'ya teşekkür etti. Sivasspor tesislerinde yeni yapılan antrenman sahası yanındaki enerji nakil hattının deplasesi ile ilgili de taleplerini ileten Otyakmaz, konu hakkında ÇEDAŞ'tan destek beklediklerini kaydetti. ÇEDAŞ'ın üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirten Genel Müdür Akboğa, yeni tesislere sorun teşkil etmeyecek şekilde deplase çalışmasını yapacaklarını söyledi.

        (UY-Y-)

        18.07.2017 15:29:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa