Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapusuz'dan Başkan Yiğit'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Yığılca'ya geldi. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer

        Yiğit'in konuğu olan Kapusuz, ilçede devam eden ve bitim aşamasına gelen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

        İlk olarak Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in makamında, ilçede devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmeleri ve yaşanan aksaklıkları dinleyen Bölge Müdürü Kapusuz, akabinde Başkan Yiğit ile birlikte sahaya çıkarak incelemelerini yerinde gerçekleştirdiler. Oluşan aksaklıkların giderilmesi talimatını Bölge Müdürü Kapusuz proje mühendislerine bizzat iletti.

        Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ziyaret ile ilgili olarak "İller Bankası Ankara Bölge Müdürümüz Erdinç Kapusuz ilçemizde devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen altyapı çalışmalarımızı yerinde görmek üzere ilçemize geldiler. Kendilerine gösterdikleri bu incelikten ve yürütülen projelere sahip çıktıkları için ilçem ve ülkem adına ayrıca teşekkür ediyorum. Artık ilçemizdeki altyapı çalışmalarında sona geldik. Son rötuşları yapıyoruz. Herhangi bir aksaklığa mahal vermek istemiyoruz. Bu nedenle çalışmaları yerinde incelemek, takip etmek önemli. Çözüm noktasında da ivedi olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da Bölge Müdürümüzün göstermiş olduğu özen ve alaka çalışmalarımızda başarılı olmamızı sağlıyor. Bu sebeple Müdürüme ilçem adına ayrıca özel bir teşekkürü borç biliyorum" ifadelerinde bulundu.

        (AY)

        18.07.2017 15:25:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa