Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi'nde ikinci binanın yıkımı da başladı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinin en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi'nde binaların yıkım işlemleri kaldığı yerden devam ediyor.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, "Fatsa Cumhuriyet Meydanı yeni haliyle Karadeniz sahil yolu güzergahı içerisinde en önemli meydanlardan bir tanesi olacak" dedi.

        Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda ikinci binanın yıkım işleminin başlangıcını izlemek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da Fatsa'ya geldi. Başkan Yılmaz'a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, İbrahim Eroğlu ve Reyhan Mollaoğlu ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Binanın yıkımı binanın en üstüne vinç ile çıkarılan bir mini ekskavatör ile başladı.

        "Yapım ve uygulama projesi eylül ayında bitecek"

        Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Cumhuriyet Meydanı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa ilçemizin hatta Büyükşehir Ordumuzun en önemli projelerinden bir tanesi olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde binaların yıkım işlemleri kaldığı yerden devam ediyor. Yaz ayı olması sebebiyle yıkımın teknik ve fiziki zorlukları da olmuştu ama mülkiyet meselesi bizi son aşamaya kadar zorladı. Şimdi mülkiyet meselesi de çözüldü. Cumhuriyet Meydanı'nda ikinci binanın yıkımı bir hafta içerisinde hafriyatının taşınmasını akabinde de yan taraftaki 2 binanın yıkımını ve hafriyatının taşınmasını bekliyoruz. Allah izin verirse eylül ayında bitecek olan yapım ve uygulama projesi ile birlikte ihalesini yapmayı planladığımız yeni projeyi kamuoyu ile paylaşmış olacağız" dedi.

        "2017 Fatsa için yatırım yılı olacak"

        Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise ilçeye desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek, "2017 yılı Fatsa için yatırım yılı olacak demiştik. Ordu'nun prestij projelerinden biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde binaların yıkım işlemleri kaldığı yerden mülkiyet sorununun çözülmesi ile yeniden başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda süreç bundan sonra daha hızlı ilerleyecek" şeklinde konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        18.07.2017 14:23:50 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa