Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil İlçe Devlet Hastanesine son teknoloji röntgen cihazı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Eskil İlçe Devlet Hastanesi son teknoloji dijital röntgen cihazına kavuştu.

        Eskil Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Mutlu, Sağlık Bakanlığınca son sistem, tek detektörlü tavan monteli dijital röntgen cihazı alındığını belirterek, "Eskil İlçe Devlet Hastanemizde eski sistem, banyo ile filmi basılan röntgen cihazı kullanılmakta idi. Film basma ve banyo işlemleri zaman alıyordu. Bu şekilde hastalarımız mağdur olmaktaydı. Bu cihazımız ile artık röntgeni çekilen hastanın görüntüsü 5 saniye içerisinde doktorumuzun bilgisayarına düşmektedir. Bununla birlikte hastalarımızın uzun süre beklemesinin önüne geçilmiştir. Eskil halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

        (YC-FM-Y)

        18.07.2017 13:53:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa