Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Parmak bebek ambulans helikopterle sevk edildi

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'de 27 haftalık gebe genç annenin düşük doğum ağırlıklı 500 gram doğan bebeği ambulans helikopterle Trabzon'a sevk edildi.

        Edinilen bilgiye göre, hamilelik sürecinin henüz 7. ayında olan M.C. isimli anne, Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde düşük ağırlıklı doğum yaparak 500 gram ve parmak bebek olarak nitelendirilen bebeğini dünyaya getirdi.

        Bölge illerinden en yakında yeni doğan yoğun bakımı araştıran 112 Acil Servis komuta merkezi Trabzon'daki bir özel hastanede yer bulunca durumun aciliyetine binaen bu kez ambulans helikopter talep etti.

        Trabzon'dan kalkan helikopter minik bebeği saat 10.30 sıralarında Gümüşhane'den alarak Trabzon'a götürdü. Bebeğin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

        (RE-ÖS-Y)

        18.07.2017 13:25:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa