Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtılı sporcu Kick Boks Şampiyonası'ndan madalya ile döndü

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Kick Boks Federasyonun Bolu da düzenlediği 15 Temmuz Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks şampiyonasında 60 kiloda Ayşe Şahin gümüş madalya kazandı.

        Döşemealtı ilçesinde yaşayan Lise öğrencisi 18 yaşındaki Ayşe Şahin Bolu da düzenlenen 15 Temmuz Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks şampiyonasına katıldı. 60 kiloda gümüş madalya kazanan Ayşe Şahin amacının Milli sporcu olmak olduğunu söyledi.

        Ayşe Şahin, "Camili köyünde yaşıyorum. Doğal olarak köyden ilçe merkezine gitmek ve spor yapmak oldukça zor oluyor. Gerek maddi anlamda gerekse manevi anlamda zorluk çekiyorum. Bu konuda spora ilgi duyan büyüklerimizden ve yetkililerden destek bekliyorum. Öncelikle beni bu spora başlatan antrenörlerime özellikle Murat Devrim hocama ve kulübüme teşekkür ediyorum. Amacım milli formayı giyerek Döşemealtı ve Antalya ismini gerek ulusal gerekse uluslar arası alanlarda duyurmak. Daha çok antrenman yapabilmek içinde spora ilgi duyan herkesten ve yetkililerden ilgi destek bekliyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        18.07.2017 10:57:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa