Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nehir Ekşi, Türkiye şampiyonu oldu

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Aksaray'da gerçekleştirilen, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Salihli Belediyesporlu Judocu Nehir Ekşi, Türkiye Şampiyonu oldu.

        Antrenörler Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez yönetimindeki Salihli Belediyespor Judo Takımı, Aksaray'da gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na damgasını vurdu. 70 ilden 828 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonasında Salihli Belediyesporlu Judoculardan 32 kilogramda Nehir Ekşi Türkiye Şampiyonu olurken, 34 kilogramda Kemalcan Çavdar, 48 kilogramda Şilan Bitgin ve +63 kilogramda Duygu Dirgen üçüncü, 32 kilogramda Aysun Ağde, 52 kilogramda Tuğba Yılmaz ve 60 kilogramda Furkan Çetin beşinci, 32 kilogramda Zührenaz Sipahi ve 52 kilogramda İpek Akdeniz yedinci oldu.

        Salihli Belediyespor Judo Antrenörü Özlem Akın Ayaz, Türkiye dereceleri kazanan judocuların Yunanistan'da yapılacak Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandığını söyledi.

        Başarılı judocuları tebrik eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise Antrenörler Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez'e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

        (BA-AY-Y)

        17.07.2017 18:48:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa