Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz anısına zirve tırmanışı

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ODAK) üyeleri, '15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında 2247 rakımlı Düldül Dağı zirvesine çıktılar.

        ODAK Başkanı Muhammet Doğan, 15 Temmuz Şehitler ve Milli İrade Tırmanışını Düziçi ilçesi Başkonuş Yaylası'na yaptıklarını belirtti. Doğan, "Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından organize edilen 15 Temmuzda 15 zirvede demokrasi ateşi faaliyetinin bir ayağı olan Düldül Dağı zirve faaliyetimiz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Katkılarından dolayı sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun'a, Osmaniye Belediye Başkanımız Kadir Kara'ya, Gençlik Spor il Müdürümüz Ökkeş Demir'e, faaliyetimize bizzat kendisi ve personeli ile katılan AFAD İl Müdürümüz Serhat Bulut'a, faaliyetimizi öğrendiği andan itibaren her türlü desteği anında veren, bizi dağa uğurlayan ve dönüşte ekibimizi bizzat karşılayan Düziçi Belediye Başkanımız Ökkeş Namlı'ya, Osmaniye UMKE ekibine, faaliyetimize katılan tüm dağcılarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        Tırmanışa, Kahramanmaraş ve Gaziantep'ten de olmak üzere 88 kişinin katıldığını ve 59 kişi ile zirve yapıldığını kaydeden Doğan, "Tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimine karşı çıkan ve bunun bedelini canlarıyla ödeyen demokrasi şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah bu millete bir daha 15 Temmuz gecesini yaşatmasın" şeklinde konuştu.

        (RSL-Y)

        17.07.2017 17:16:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa