Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor manevi destek bekliyor

        DİYARBAKIR (İHA) - TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor'un yeni başkanı olacağı belirtilen iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun öncülük ettiği yeni oluşum spor kamuoyunda derin bir heyecan uyandırdı.

        Geçmiş yıllarda Diyarbakırspor'da hem yöneticilik yapan hem de çeşitli zamanlarda maddi yardımlar yapan merhum Veysel Kadayıfçıoğlu'nun kardeşi olan Bilal Kadayıfçıoğlu, para değil manevi destek istediklerini belirterek şu ana kadar birçok iş adamı ve ailenin destek verdiğini söyledi. Kadayıfçıoğlu, "Biz kimseden para talep etmiyoruz. Ne benim ne de Feyzi İlhanlı'nın buna ihtiyacı yok. Ekonomik olarak kulübü ayakta tutacak ve hedeflediği yerlere getirecek gücümüz var. Başka yerlerden para alarak veya bekleyerek kulüp yönetilmez. Herkesin, her kesimin özellikle önemli aile ve iş adamlarının bu işin içinde olmasını istiyoruz. Şu ana kadar çok olumlu tepkiler ve sonuçlara ulaştık. Diyarbakırspor bu kentin çimentosuydu. Diyarbakırspor'un yokluğunun ne kadar hissedildiğini görüyoruz, yaşıyoruz. Amacımız Diyarbakırspor ruhunu yeniden canlandırmak. Önümüzdeki günlerde iş adamlarıyla bir araya gelip daha sonra geniş kapsamlı açıklama yapacağız. Diyarbakırspor için inşallah güzel şeyler olacak" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        17.07.2017 16:07:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa